Kattenopvang-en-verzorging


Kattenopvang en verzorging.

Als u weggaat, ongeacht hoelang, is het belangrijk dat uw kat goed verzorgd word en genoeg aandacht krijgt. Ik zorg ervoor dat u met eenkattenverzorging en -oppas
vertrouwd gevoel weg kunt gaan en dat de katten niks te kort komen! Dit kan door te kiezen voor kattenverzorging aan huis en u kunt er voor kiezen om uw kat zijn eigen vakantie te geven bij mij thuis.


img_20160721_144756
Kattenopvang
U kunt ervoor kiezen om de katten bij mij te plaatsen. De 1e opvang locatie bevind zich in onze bijgebouw, die om is gebouwd tot een heuse kattenparadijs. 
Alles wat een kat kan wensen is hier te vinden: heerlijke ligplaatsen, krabpalen en speeltjes. 2e Opvang is onze katten logeer kamer.      Geen hokken, maar ruimte om te bewegen, wat wenst een kat nog meer.

Vraag naar de mogelijkheden, voorwaarden en breng & haal tijden. Op zondag gesloten voor het brengen en halen van uw huisdierTot gauw, bij Pasjes.

Kattenverzorging aan huis
 Deze dienst alleen beschikbaar voor  de katten, mensen die woonachtig zijn in Oegstgeest. 

Een andere optie is dat de kat bij u thuis blijft en ik dagelijks langs kom om de kat te verzorgen.
Naast het verzorgen voor eten en drinken, zorg ik er ook voor dat de kattenbak schoon is, check ik de gezondheid en neem ik de tijd om de kat aandacht te geven door bijvoorbeeld even te spelen.
Eventueel kan ik ook de planten water geven, post opruimen of noem het maar op!
Omdat ik bij u naar binnen moet komen terwijl u er niet bent, sluiten wij een sleutelcontract af.

Bent u benieuwd naar de tarieven? Kijk dan op de tarieven pagina.

Wilt u de contactinformatie inzien van Huisdierenservice Pasjes? Kijk dan bij contact.

kattenverzorging en -oppas