Uitlaatservice


 

IMG_20160629_125742

Hondenuitlaatservice Pasjes Oegstgeest

Door al mijn opgedane kennis bied ik u exclusieve service op maat voor uw hond.

Wij wandelen met honden,  van maandag t/m vrijdag.

Werkwijze uitlaatservice.
Als u interesse heeft in de uitlaatservice kom ik (Jessica) graag eerst bij u langs om kennis te maken. Ook is dat een mogelijkheid om vragen te stellen en eventueel papieren in te vullen en afspraken te maken. Als u niet thuis bent terwijl wij, uw hond(en) moet ophalen, tekenen wij een sleutelcontract.
Met deze sleutel halen wij, uw hond op de afgesproken dag en tijd op. U mag uw voorkeurstijd door geven, maar wij kijken naar wat voor uw hond en de roedel het beste past.  Met temperatuur boven de 24 wordt er idm 1 roedel gemaakt en beginnen we eerder 9u. Voor diegene die echt s middags wil is er de mogelijkheid om een privé uitlaat aan te vraag.  Bij aanmelding krijgt u onze gehele voorwaarden gemaild, lees die goed door.

Tot gauw bij Pasjes.

Uitlaat tijden.

De uitlaat tijden op maandag t/m vrijdag: Vanaf 9:30 is de 1e roedel en vanaf 12:30 de 2e roedel wandeling.

Op woensdag (12:30) en vrijdag (9:30) is er 1 roedelwandeling. Woensdag ochtend is privé uitlaat en op vrijdag middag privé uitlaat. 

Uw hond is zo’n 2 uur bij Pasjes. Vervolgens halen wij nog andere honden op of rijden wij rechtstreeks naar de plek waar de honden worden uitgelaten. Onze wandeling duurt 1 uur. Hierna worden de honden ‘voldaan’ weer thuisgebracht. 

Kwaliteit.

Onze bus is ingericht met professionele kennels, met anti slip mat  voor het veilig vervoeren  van uw hond. 1 hond per kennel, zo hebben ze hun eigen persoonlijke plekje in de bus. Uw hond wordt voorzien van water en krijgt af en toe een koekje.  

Gebieden & groepsgrootte.
Wij wandelen in verschillende gebieden met de hond. Zo kijken wij naar het weer, welke honden er mee zijn en vooral wat die leuk vinden.
Het belangrijkste is dat de honden er los mogen en kunnen lopen.
De roedel bestaat maximaal uit 7 honden. Dit omdat uw hond de meeste aandacht kan krijgen en zo zitten de honden niet al te lang in de bus.   

Kan mijn hond mee?
Niet iedere hond kan zomaar mee met de roedel.
Het is belangrijk dat uw hond al enigszins een goede conditie heeft en sociaal is richting mens en hond. Ook moet de hond goed los kunnen lopen en luisteren naar het belangrijkste commando:  ‘hier’.
Naast dat er eisen worden gesteld aan het gedrag van de hond, is gezondheid ook erg belangrijk. Zo stel ik verplicht dat iedere hond behandeld is tegen vlooien, teken en wormen en de reguliere entingen met kennelhoest heeft gehad.Hondenuitlaatservice Huisdierenservice Pasjes. jessica vermeer oegstgeest, rijnsburg , katwijk, valkenburg

Kunt of hoef u hond een keertje niet mee met Pasjes, laat ons dat dan 24 u van te voren weten.  

Bent u benieuwd naar meer foto’s van de uitlaatservice? Kijk dan in het fotoalbum.

Heeft u interesse in de uitlaatservice? Neem dan contact op. 0617520108 of info@huisdierenservicepasjes.nl