Uitlaatservice


IMG_20160629_125742Werkwijze uitlaatservice

Door al mijn opgedane kennis bied ik u exclusieve service op maat voor uw hond.

Wij zijn full time beschikbaar.
Als u interesse heeft in de uitlaatservice kom ik graag eerst bij u langs om kennis te maken. Ook is dat een mogelijkheid om vragen te stellen en eventueel papieren in te vullen en afspraken te maken. Als u niet thuis bent terwijl ik de hond moet ophalen, tekenen wij een sleutelcontract.
Met deze sleutel haal ik uw hond op de afgesproken dag en tijd op. U heeft de keuze uit verschillende wandeltijden Vanaf 10u is de 1e roedel en vanaf 13u de 2e roedel wandeling.

Uw hond is zo’n anderhalf à 2 uur bij Pasjes. Vervolgens halen wij nog andere honden op of rijden wij rechtstreeks naar de plek waar de honden worden uitgelaten. Onze wandeling duurt 1 uur. Hierna worden de honden ‘voldaan’ weer thuisgebracht. 

Onze bus is ingericht met professionele hokken voor het veilig vervoeren(kwaliteit) van uw hond. 1 hond per hok, zo kunnen ze geen ruzie maken en hebben ze hun eigen persoonlijke plaats. 

Gebieden, groepsgrootte en privé?
Ik ga op veel verschillende gebieden wandelen met de hond. Ik kijk naar het weer, welke honden ik mee heb en vooral wat die leuk vinden.
Het belangrijkste is dat de honden er los mogen en kunnen lopen.
De groep bestaat uit 6 à 8 honden. Dit omdat uw hond de meeste aandacht kan krijgen en zo zitten de honden niet a te lang in de bus,om andere honden op te halen.   Ook is het mogelijk om uw hond van een privé wandeling te laten genieten. Vraag daarvoor naar de mogelijkheden.

Training tijdens de wandeling.

Mocht het nodig zijn dan kan ik tegen meerprijs uw hond trainen tijdens de wandeling. Vraag naar de mogelijkheden.

Kan mijn hond mee?
Niet iedere hond kan zomaar mee met de groep.
Het is belangrijk dat uw hond al enigszins een goede conditie heeft en sociaal is richting mens en hond. Ook moet de hond goed los kunnen lopen en luisteren naar het belangrijkste commando:  ‘hier’.
Naast dat er eisen worden gesteld aan het gedrag van de hond, is gezondheid ook erg belangrijk. Zo stel ik verplicht dat iedere hond behandeld is tegen vlooien, teken en wormen en de reguliere entingen met kennelhoest heeft gehad.

Uitlaatservice oegstgeest

Aanmelden als nieuwe roedel lid en verdere mogelijkheden? Zie tarieven.

Bent u benieuwd naar meer foto’s van de uitlaatservice? Kijk dan in het fotoalbum.

Heeft u interesse in de uitlaatservice? Neem dan contact op via het contactformulier.