Puppy cursus


Wil jij ook zo’n lieve hond?
Volg de puppy cursus bij Pasjes!!

Is de cursus al gestart!? Dan start er +- elke 8 weken weer een nieuwe cursus. Zie start datum onder aan deze pagina. Er is een winter stop van december tot maart. Wel kunt u dan kiezen voor puppy coach aan huis/consult.  Vraag naar de mogelijkheden en info. 

Het eerste levensjaar van een puppy zet de toon voor de rest van zijn leven.

Het is dus erg belangrijk dat een puppy veel positieve ervaringen opdoet,
zodat hij later als een stabiele hond door het leven kan gaan. In de puppy cursus begeleid ik u, hoe u uw puppy het beste te socialiseren, opvoeden. Samen met andere baasjes van jonge honden leren wij uw pup omgaan met nieuwe prikkels,  vreemde objecten, verschillende mensen en diverse honden. We maken een begin met de basiscommando’s zoals: positieve en negatieve attentie signaal, niet opspringen, zit, af, volg, wacht, samen leren spelen, wat klaar betekend en natuurlijk Hierrrr

Ook is er natuurlijk veel ruimte voor vragen over verzorging, voeding, zindelijkheid, Bench training, en gedrag. Daarnaast zal ik met de groep gaan kijken wat de hond zegt door middel van zijn lichaamstaal.

Koop TIP  handleiding boekje: Black-boxmethode.  (Ook aanschaften via mij.)
Het wordt een leuke en leerzame tijd!  

De puppy cursus is geschikt voor honden van 8 weken tot en met 5 maanden.
Een les duurt 45 minuten. De hele training bestaat uit 8 lessen. De theorie wordt in de lessen verwerkt. De groepsgrootte is maximaal 4 hondjes, zodat er optimaal aandacht voor u en uw hond is.  

 

 


 Aanmelden via  info@huisdierenservicepasjes.nl  

                                             

  • Sara  kooikerhondje Nederlands rasDe eerst nieuwe start datum is  6juni er zijn nog 3 plaatsen beschikbaar
  • Dag:  Donderdag        
  • Tijd:  19:30      
  • Locatie:  Gras veld achter lavendel hof/ naast de kindervlinder in Oegstgeest.
  • Datum s: 6, 13, 20, 27 juni 1x op woensdag 3 juli en 11, 18, 25 juli.

 

U komt in een groep app, voor deze periode; voor o.a. het huiswerk, locatie en ander bijzonderheden door te geven. Kunt u een keer niet!? App dat dan persoonlijk. Dit ivm de groep dynamiek. 

Aanmelden via mail. Dit maakt de inschrijving definitief. U krijgt het regelement toe gemaild. Ik hanteer een geen geld terug policy.

Betaling : contant bij les 1. Betaling via een tikkie te voldoen voor les 2. Na betaling ontvangt u dan meer theorie info. via de mail. Raadzaam om te lezen en te gebruiken in de cursus.