Uitlaatservice


 

Door al mijn opgedane kennis en trainingen bied ik u en uw hond een  exclusieve service aan waaronder liefde en aandacht en een heerlijke wandeling met uw hond.

Ik wandel met de roedels,  van maandag t/m donderdag. Mijn werk regio is Oegstgeest en Warmond.

Als u interesse heeft in de uitlaatservice kom ik graag eerst bij u langs om kennis te maken en te kijken of en in welke roedel uw hond het beste past. Ook is dan een mogelijkheid om vragen te stellen en eventueel papieren in te vullen en afspraken te maken. Voor als u niet thuis bent als ik uw hond kom ophalen, maken we afspraken. U mag uw voorkeurstijd door geven, maar ik kijk naar wat voor uw hond en de roedel het beste past.   

Tot gauw bij Pasjes.

Uitlaat tijden.

De uitlaat tijden op maandag t/m donderdag zijn om 9:15 is de 1e roedel wandeling. Op maandag, dinsdag en donderdag zijn er 2 wandingen. De 2e roedel start om 13:30. 

Uw hond is zo’n 2 1/2 uur bij Pasjes. Samen met uw hond haal ik nog andere honden op of rijd ik rechtstreeks naar de plek waar ik samen met de  honden gaat wandelen. Onze wandeling duurt  60 minuten. De wandelingen doe ik in groen, waterrijk gebied waar de honden veilig kunnen spelen zwemmen en heerlijk kunnen rennen. Hierna worden de honden ‘voldaan’ weer thuisgebracht. 

Kwaliteit.

Met mijn opgedane ervaring bied ik u en uw hond een geweldige tijd aan. 

De bus is ingericht met professionele kennels, met anti slip mat  voor het veilig vervoeren  van uw hond. 1 hond per kennel, zo hebben ze hun eigen persoonlijke plekje in de bus. Uw hond wordt voorzien van water en krijgt af en toe een koekje.  

Gebieden & groepsgrootte.
Ik wandel in verschillende gebieden met uw hond. Zo kijken wij naar het weer, welke honden er mee zijn en vooral wat die leuk vinden.
Het belangrijkste is dat de honden er los mogen en kunnen lopen. (Losloopgebieden)
De roedel bestaat uit 8á10 honden.   De kleinere roedel bestaat uit 6á7 hondjes. Wij bieden dat aan op de dinsdag en donderdag in de middag. Dit omdat uw hond de meeste aandacht kan krijgen en zo zitten de honden niet al te lang in de bus. De wandeling is dan 45 min. Geliefd privé!? Vraag naar de mogelijkheden.   

Kan mijn hond mee?
Niet iedere hond kan zomaar mee met de roedel.
Het is belangrijk dat uw hond al enigszins een goede conditie heeft en sociaal is richting mens en hond. Ook moet de hond goed los kunnen lopen en luisteren naar het belangrijkste commando:  ‘hierrrrr’.
Naast dat er eisen worden gesteld aan het gedrag van de hond, is gezondheid ook erg belangrijk. Lees meer in de voorwaarden. Hondenuitlaatservice Huisdierenservice Pasjes. jessica vermeer oegstgeest, rijnsburg , katwijk, valkenburg

Kunt of hoeft uw hond een keertje niet mee met Pasjes, laat ons dat dan 48 u van te voren weten.  

Bent u benieuwd naar meer foto’s van de uitlaatservice? Kijk dan in het fotoalbum.

Heeft u interesse in de uitlaatservice? Neem dan contact op. 0617520108 of info@huisdierenservicepasjes.nl